lördag 11 juli 2009

En liten stuga på 16 Kvadratmeter

Välkommen till oss på
Tåby gård!
Här finns en liten stuga på 16 kvadratmeter :o)
Ein kleines häuschen in der 16 qm :o)
Gott om fönster som släpper in ljus. Det är två dörrar men bara den ena går att öppna, den andra är låst.
Framifrån ser det ut så här och på höger sida finns plats att ställa bilen eller parkera cyklarna. En liten söt veranda finns också.Denna lilla stuga har 4 sängplatser. En bäddsoffa som man kan bädda upp som dubbelsäng eller använda som två sängar då den understa är fristående och flyttbar. Ett utdragbart bord som kan bli riktigt avlångt och två stolar finns också.Våningssäng med två madrasser 80*200. Sängkläder får man hålla med själv. :o)
En liten köksavdelning med några skåp och lådor. Några husgeråd finns. Kylskåp med frysfack, liten spis med två kokplattor och en ugn samt diskbänk med två hoar. Kallvatten.

Om du står på den lilla verandan och tittar till höger så är utsikten denna. Här kan man få se både Älg, Rådjur, Räv och harar :o)
Rakt fram så ligger en fårhage med några tackor och just nu ganska så stora lamm. Här finns även plats att ställa upp husvagn, husbil eller tält, om ni reser många tillsammans. Längre ner, snett utanför bild finns ankdammen.

Utsikten till vänster blir mot hönshuset och då våra höns och ankor går fritt på gården finns det risk att ni får besök av nyfikna sådana.

Detta lilla "berg" finns bakom den lilla stugan och är en helmysig plats att sitta och titta på solnedgången på. Bakom "berget" finns vårat hus.

I den röda magasinbyggnaden som ligger bredvid vårt hus finns Toalett och dusch.
Här bor du med bara några mil till Norrköping och Arkösund. Tar du färjan över bråviken så är du snart i Kolmården med dess stora djurpark.
Vårdcentral med apotek, Ica supermarket och pizzeria är lite av det du hittar i det lilla samhället Östra Husby 2 km härifrån.
Kontakta oss gärna!
Elisabeth 0709-22 55 95
Jörgen 0708-89 07 21
Kommer du vardag på dagtid så är vi troligtvis inte hemma, men om nyckeln hänger på höger sida ovanför dörren så är stugan ledig.
Gör dig hemmastadd så tar vi kontakt när vi kommer hem :o)
Priser:
Per natt 350:-
Per vecka 2100:-